Бека Ауто ООД Стара Загора

Летни гуми Goodyear – гуми за леки автомобили, гуми 4х4, гуми за лекотоварни автомобили

goodyear

Световният производител на гуми Goodyear произвежда модели за всички леки и лекотоварни автомобили. Всяка от разновидностите на гумите може да бъде разгледана и закупена на изгодна цена в търговския обект на Бека Ауто ООД в Стара Загора.
Бека Ауто предлага широка гама стандартни и високоскоростни гуми Goodyear. Всяка от гумите е разработена с цел да осигури максимално добри показатели при разнообразни пътни условия. Гумите са подходящи включително и за някои специфични особености на пътищата в България, с които шофьорите се сблъскват всеки ден.

Търговският обект в Стара Загора предлага автомобилни гуми за всеки автомобил, оптимални за шофиране при различни пътни условия и за всички сезони на годината.

Гумите трябва да са изработени така, че да се справят с различни особености при шофиране: в градска среда, при проблемен и неравен път, при продължително шофиране по магистрала. Гумите трябва да осигуряват сигурност на пътя и при екстремни трудности. Във същото време гумите на автомобила са важна част от комфорта, който той може да ви даде. Добрите гуми гарантират голям пробег и намален разход на гориво.

Летни гуми DuraGrip на Goodyear

Гумите се предлагат на изгодни цени в търговския обект на Бека Ауто в Стара Загора. Гумите са специално разработени за движение в града и са подходящи за монтаж на семейни автомобили. Моделът е подходящ за летния сезон. Основният разход при използването на автомобила е свързан с горивото. Точно затова тези гуми използват технология, която позволява ниско съпротивление при движение и чувствително намалява разхода на гориво на автомобила. Заедно с това гумите DuraGrip на Goodyear гарантират голям пробег и сигурно и стабилно поведение на пътя.

летни гуми Летни гуми duragrip на Goodyear
летни гуми duragrip Летни гуми duragrip на Goodyear
 
Характеристики на гуми DuraGrip на Goodyear:
  • изравнява разпределението на налягането в контактната площ на гумата с пътя. Това гарантира равномерно износване за по-дълъг период от време и дава удължен пробег;
  • затвореният отвътре рисунък уплътнява раменната област. Това подобрява управлението при суха настилка и намалява значително шума от триенето на гумата с пътя;
  • отворената отвътре шарка отстранява водата и гумата е с максимално добра устойчивост на акуапланинг;
  • двойките от блокчета увеличават твърдостта на гумата и действат като ребро. Това осигурява по-добро поведение при мокра настилка, като увеличава стабилността.

Технически данни:

  • размери с 46 разновидности - от 135/80R13 до 215/65R15 и 195/55R15
  • товарен индекс – от 70 до 95, в зависимост от модела и размера

летни гуми Летни гуми OptiGrip на Goodyear
летни гуми OptiGrip Летни гуми OptiGrip на Goodyear

Летни гуми OptiGrip на Goodyear

Този вид гуми позволяват отлично поведение на автомобила във всеки момент, дори и при износване. Това се дължи на технология, която позволява в процеса на износване да се появяват нови канали и нов протектор. Първоначално те са скрити под повърхността на гумата. Позволяват ефикасно отстраняване на водата, което запазва устойчивостта на автомобила при аквапланинг. Двупластовата смес на гумата осигурява високо ниво на сцепление и контрол на автомобила при мокра настилка през целия удължен живот на гумата. OptiGrip на Goodyear има и механизъм за подобрена управляемост и на суха настилка. Ще използвате максималните предимства на този вид гуми ако на всеки 10 хил. изминати километра ги превъртате, като предната лява става задна лява и предната дясна става задна дясна.
 

Характеристики на гуми OptiGrip на Goodyear:

  • разполагат със скрити канили. Те се появяват, когато дълбочината на протектора намалее и позволяват отстраняване на водата при шофиране на мокра настилка, дори и при значимо износена гума;
  • изработени с двупластова смес – гарантира твърдостта на шарката на протектора и оптималното поведение на суха и на мокра настилка;
  • подреждане на елементите в шарката – позволява значително намалено ниво на шума от движението върху пътя.

Направените тестове с модел на на гуми OptiGrip на Goodyear показват: след 10 хил. изминати километра 5% по-къс спирачен път в сравнение с гуми на друг водещ производител; след 20 хил. километра – по-добра устойчивост на аквапланинг в сравнение с напълно нова гума от друг водещ производител; след изминати 30 хил. километра – 20% по-къс спирачен път и два пъти по-голям контрол на автомобила върху мокър път.

Технически данни:
- размери с 20 разновидности - от 195/65R15 до 225/45R17
- товарен индекс – от 85 до 99, в зависимост от модела и размера

За допълнителна информация, свързана с характеристики на гумите, цени на гумите, съвети за използването им и проверка на наличността в момента, можете да се информирате в магазина на Бека Ауто – Стара Загора или чрез обаждане по телефон:

Стара Загора, 6000
кв. Железник
ул. Алеко Константинов № 0
телефон/факс: 042/ 264 993
мобилен тел.: 088/ 762 4993
E-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
www.beka-auto.com